loading...
مجله اینترنتی چارچ | بزرگترین و پربازدیدترین مجله اینترنتی در ایران

آموزش درست کردن کیک نارگیلی به شکل حلقه ای

وحید فرزین بازدید : 828 جمعه 11 فروردین 1396 نظرات (0)

آموزش پخت شیرینی حقله ای با طعم نارگیل

              مجموع :آموزش آشپزی

 

 

 

 

دوستان عزیز در این بخش قصد داریم طرز تهیه شیرینی حلقه ای با طعم نارگیلی را به شما عزیزان آموزش دهیم.از این شیرینی میتوانید برای مجالس عروسی و جشن ها نیز استفاده کنید و حتی میتوانید برای مجالس عزا نیز به عنوان خرما استفاده نمایید.طرز پخت این شیرینی نسبت به شیرینی های دیگر خیلی اسان است و علارغم طعم خوشمزه ای که دارد مطمئنیم از این شیرینی خوشتان خواهد آمد.

 طرز تهیه شیرینی نارگیلی,پخت شیرینی نارگیلی,آموزش درست کردن شیرینی نارگیلی

 

برای قالب زدن شیرینی حلقه های نارگیلی می تونید از قالب دونات یا در قوطی یا کاسه کوچک استفاده کنید. در بخش آموزش آشپزی با ما همراه باشید.

 

مواد مورد نیاز برای تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :

 کره ۱۰۰ گرم 
پودر شکر  ۵۰ گرم 
 تخم مرغ  ۱ عدد
وانیلین  یک چهارم قاشق چایخوری 
پودر نارگیل ۴۰ گرم
آرد ۱۱۰ گرم
نمک ۱ پینچ

 

آموزش پخت شیرینی میوه ای,طرز تهیه انواع شیرینی,دستور پخت انواع شیرینی 

مواد لازم رویه (سس کارامل) :

 شیر عسلی  ۲۵۰ گرم
 کره  ۳۰ گرم
 شکر قهوه ای  ۲ قاشق سوپخوری
پودر نارگیل  یک و یک دوم پیمانه 

 

طرز تهیه شیرینی حلقه های نارگیلی :

کره و  پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آن گاه تخم مرغ و وانیلین را بیفزائید و ۲ دقیقه دیگر مواد را هم بزنید.

 

درست کردن شیرینی با نارگیل,آموزش درست کردن شیرینی با نارگیل

 

حالا پودر نارگیل، آرد و نمک را بیفزائید و مخلوط کنید تا خمیر مناسبی حاصل شود.

 

اینک خمیر را در کیسه نایلونی بگذارید و ۲ ساعت در یخچال نگه دارید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده به ضخامت تقریبی ۵ میلیمتر باز کنید.

 

با برشگر تو خالی به قطر ۵ سانتیمتر قالب بزنید و با فاصله در سینی شیرینی‌پزی دارای کاغذ روغنی بچینید.

 

سپس سینی را در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و شیرینی حلقه های نارگیلی را به مدت تقریبی  ۱۸-۲۰ دقیقه بپزید.

 

حالا روی شیرینی ها قدری سس کارامل بریزید و از مواد رویه رویش بگذارید.

 

درست کردن شیرینی حلقه ای,شیرینی حلقه ای,پخت شیرینی با نارگیل

طرز تهیه مواد رویه:

شیر عسلی، کره و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید.

قدری از این سس را کنار بگذارید و باقیمانده اش را با پودر نارگیل (مواد رویه) مخلوط کنید.

 

منبع: ماهنامه آشپزباشی

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
در این سایت ما سعی کرده ایم به روزترین و بهترین آموزش ها را برای شما عزیزان فراهم کنیم.در صورتی که هر یک از آموزش هایی که در سایت قرار داده شده است را دارید و میخواهید در همین سایت قرار گیرد با آی دی تلگرامی @meshkinclub تماس بگیرید و مطالب خود را به این آی دی ارسال کنید تا در سایت قرار گیرد.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3439
  • کل نظرات : 599
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 5272
  • آی پی امروز : 280
  • آی پی دیروز : 237
  • بازدید امروز : 1,210
  • باردید دیروز : 401
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 3,540
  • بازدید ماه : 19,241
  • بازدید سال : 317,491
  • بازدید کلی : 20,815,295