مجموع :آموزش آشپزي
آموزش آشپزی,سایت آشپزی,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,غذای سریع,پخت غذای سریع,درست کردن غذای سریع,غذایی که سریع آماده میشود,آموزش پخت املت هندی,طرز تهیه انواع املت,پخت املت,طرز تهیه غذاهای سبک و سریع,غذاهای مناسب مشاغل,غذای خانم های شاغل,طرز تهیه املتی سریع و مقوی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی
املت هندوستانی یکی از غذاهایی هست که خیلی سریع میتوان آن را پخت این غذا برعکس سریع آماده شدنش خیلی مقوی بوده و یک میان وعده پرانرژی نیز محسوب میشود.افرادی که وقت زیادی برای آشپزی و پخت غذا را ندارند میتوانند املت هندی را درست کنند که زیاد وقت نمیگیرد.
املت یکی از غذاهای سریع است که انواع و اقسام مختلفی دارد. خانم های شاغل برای درست کردن شام ممکن است با کمبود وقت مواجه شوند. املت هندی یک غذای عالی برای خانم های شاغل کم وقت است.
مواد لازم برای تهیه املت هندی :
تخم مرغ | 3 عدد |
کره آب شده یا روغن | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز ریز خرد شده | 3 قاشق غذاخوری |
زنجبیل تازه رنده شده | سه چهارم قاشق مرباخوری |
فلفل سبز تند خرد شده | 3 عدد |
گوجه فرنگی ریز خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری ریز خرد شده | 3 قاشق مرباخوری |
زردچوبه | کمی |
شیر | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان کافی |
طرز تهیه املت هندی :
تخم مرغ را با شیر هم بزنید، سپس پیاز، زنجبیل، گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل سبز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. کره یا روغن را در ماهیتابه بریزید و پس از داغ شدن مواد املت را بریزید. پس از این که قسمت بالای املت سفت شد و پف کرد، املت را برگردانید تا روی دیگر آن بپزد. املت را با نان، سبزی خوردن و ماست سرو کنید.
منبع : khorasannews.com
پخت غذای خارجی,آموزش پخت غذای خارجی,روش پخت غذاهای خارجی,پخت غذاهای خارجی,پخت غذای هندی,آموزش پخت غذاهای هندی,سوغات هندوستان,پخت املت هندوستان,روش پخت املت,آموزش پخت املت,پخت املت هندی,آموزش درست کردن املت هندی,املت هندی,پخت املت هندی,درست کردن املت هندی,مواد لازم برای تهیه املت هندی