آموزش طرز درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج
مجموع :آموزش آشپزي
آموزش آشپزی,سایت آشپزی,اموزش اشپزی,سایت اشپزی,پخت انواع غذا,آموزش پخت انواع غذا,آموزش تصویری آشپزی,پاستای فلفلی و اسفناج,پخت پاستای فلفلی و اسفناج,مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج,درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج,طرز تهیه پاستای فلفلی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,طرز تهیه انواع پاستا,پخت انواع پاستا

مواد لازم برای پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن زیتون |
۲ قاشق چایخوری |
پیاز خرد شده |
۱ عدد |
سیر له شده |
۲ حبه |
تکه های فلفل خشک شده |
نصف قاشق چایخوری |
پاستای پنه |
۲۰۰ گرم |
گوجه فرنگی خرد شده |
۴۰۰ گرم |
پونه کوهی خشک |
۱۰۰ میلی گرم |
برگ اسفناج |
۱۲۵ گرم |
پنیر پارمیسان رنده شده |
۲۵ گرم |
طرز تهیه پاستای فلفلی و اسفناج :
روغن را در یک ماهیتابه گرم کرده و به آرامی پیاز، سیر و تکه های فلفل را داخل آن سرخ کنید، به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. (اگر این مواد شروع به چسبیدن کردن کمی آب به آن اضافه کنید)

پاستا را طبق دستوری که روی بسته اش نوشته طبخ کنید. گوجه فرنگی و پونه را به ماهیتابه اضافه کرده و خوب هم بزنید. اجازه بدهید برای ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد . گاهی هم بزنید.

اسفناج را به ماهیتابه اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدهید تا زمانی که اسفناج ها پژمرده شوند. پاستا را آبکشی کرده و داخل ماهیتابه بریزید. خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. بعد کمی پنیر روی آن پاشیده و سرو کنید.
منبع : novinzi.com
پخت انواع پاستا,طرز تهیه انواع پاستا,آموزش درست کردن انواع پاستا,طرز پخت پاستای فلفلی و اسفناج,آموزش درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج,طرز پخت پاستای فلفلی و اسفناج,پخت پاستای گوجه,آموزش پخت پاستای فلفلی و گوجه,طرز پخت پاستای فلفلی,آموزش درست کردن پاستای اسفناج,طرز تهیه پاستای اسفناج,آموزش درست کردن پاستای اسفناج,پاستای اسفناج,پاستای گوجه,پاستای فلفلی
برچسب :
آموزش آشپزی ,
سایت آشپزی ,
اموزش اشپزی ,
سایت اشپزی ,
پخت انواع غذا ,
آموزش پخت انواع غذا ,
آموزش تصویری آشپزی ,
پخت انواع پاستا ,
طرز تهیه انواع پاستا ,
آموزش درست کردن انواع پاستا ,
طرز پخت پاستای فلفلی و اسفناج ,
آموزش درست کردن پاستای فلفلی و اسفناج ,
پخت پاستای گوجه ,
آموزش پخت پاستای فلفلی و گوجه ,
طرز پخت پاستای فلفلی ,
آموزش درست کردن پاستای اسفناج ,
طرز تهیه پاستای اسفناج ,
پاستای اسفناج ,
پاستای گوجه ,
پاستای فلفلی ,