دستور پخت پاستا لوله ای خوشمزه
مجموع :آموزش آشپزي

پخت انواع غذا,پخت غذاهای اروپایی,پخت غذاهای ایتالیایی,دستور پخت انواع غذا,خرید آنلاین کتاب آشپزی,پاستا لوله ای,نحوه پخت پاستا لوله ای,مواد لازم برای پاستا لوله ای,طرز تهیه پاستا,نحوه پخت پاستا با پنیر,نحوه پخت ماکارونی فرمی,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,درست کردن پاستا لوله ای
پاستا لوله ای غذایی خوشمزه و پرانرژی که با این مواد اولیه می توانید این غذا را برای 6 تا 8 نفر سرو کنید و از خوردنش لذت ببرید.
مدت زمان آماده سازی و پخت پاستا لوله ای : 45 دقیقه
مواد لازم جهت تهیه پاستا لوله ای برای 8 نفر :
پاستا لوله ای |
450 گرم |
پنیر خامه ای |
600 گرم |
پنیر موزارلا خرد شده |
450 گرم |
تخم مرغ زده شده |
1 عدد |
سس اسپاگتی (رب و گوشت چرخ کرده و پیاز) |
900 گرم |
پنیر پارمزان رنده شده |
1/4 فنجان |
طرز تهیه پاستا لوله ای :
پاستا لوله ای را به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید در آب کم نمک بجوشانید و سپس آبکش کنید.
سپس پاستا، پنیر خامه ای، پنیر موزارلا، تخم مرغ و نصف فنجان سس اسپاگتی را با هم مخلوط کنید.
فر را تا دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.

کف ظرف مورد نظر را چرب کنید و مخلوط پاستا را درون آن بریزید. و روی آن باقیمانده سس اسپاگتی و پنیر پارمزان را بریزید.
به مدت 30 دقیقه در فر بپزید و بعد روی فر را روشن کرده و قبل از سرو 15 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
منبع : beryooni.com
پخت پاستا,پاستا لوله ای,آموزش پاستا پزی,پخت انواع پاستا,دستور پخت پاستا,دستور پخت پاستا لوله ای,پخت پاستا لوله ای,طرز تهیه پاستا لوله ای,مواد لازم برای پخت پاستا لوله ای,وسایل مورد نیاز برای پخت پاستا لوله ای,آموزش پاستا لوله ای,سایت اشپزی
برچسب :
پخت پاستا ,
پاستا لوله ای ,
آموزش پاستا پزی ,
پخت انواع پاستا ,
دستور پخت پاستا ,
دستور پخت پاستا لوله ای ,
پخت پاستا لوله ای ,
طرز تهیه پاستا لوله ای ,
مواد لازم برای پخت پاستا لوله ای ,
وسایل مورد نیاز برای پخت پاستا لوله ای ,
آموزش پاستا لوله ای ,
سایت اشپزی ,
پخت انواع غذا ,
پخت غذاهای اروپایی ,
پخت غذاهای ایتالیایی ,
دستور پخت انواع غذا ,
خرید آنلاین کتاب آشپزی ,
نحوه پخت پاستا لوله ای ,
مواد لازم برای پاستا لوله ای ,
طرز تهیه پاستا ,