loading...
مجله اینترنتی چارچ | بزرگترین و پربازدیدترین مجله اینترنتی در ایران

آموزش درست کردن استیک سوخاری

وحید فرزین بازدید : 715 سه شنبه 08 اردیبهشت 1394 نظرات (0)

آموزش درست کردن استیک سوخاری

              مجموع :آموزش آشپزي

 

استیک سوخاری,پخت استیک سوخاری,آموزش استیک سوخاری,Fried Bread Stick

استیک سرخ شده,پخت استیک سرخ شده,اموزش استیک پزی,آموزش اشپزی,سایت آشپزی,آموزش کامل آشپزی,آموزش,آشپزی,استیک خوشمزه,آموزش تصویری استیک سوخاری,آموزش تصویری پخت استیک سوخاری,Fried Bread Stick

 

آماده سازی : 20 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه استیک سوخاری برای 4 نفر :

 گوشت گوساله (استیکی) 250 گرم
 آرد 2 فنجان
بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
 جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1 قاشق چای خوری
نمک 3/4 قاشق چای خوری
باترمیلک 1 و 1/2 فنجان
تخم مرغ 1 عدد
سس تند 1 قاشق غذا خوری
سیر خرد شده 2 حبه
کره گیاهی 3 فنجان
شیر 4 فنجان
نمک و فلفل به میزان لازم

 

آموزش پخت استیک سوخاری :


استیک را به ضخامت حدود 0.5 سانت برش دهید. بکینگ پودر، جوش شیرین، فلفل و نمک را در یک کاسه کم عمق جداگانه با هم هم بزنید. باترمیلک، تخم مرغ، سس فلفلی تاباسکو، و سیر را هم با یکدیگر مخلوط کرده و هم بزنید. 2 فنجان آرد را در یک کاسه کم عمق بریزید. هر کدام از استیک ها را در آرد، سپس در خمیر، و دوباره در آرد بخوابانید. بگذارید هر یک از استیک ها به طور کامل با آرد پوشانده شوند.

یک ماهیتابه عمیق را به حرارت 325 درجه فارنهایت (165 درجه سانتیگراد) برسانید. سپس استیک ها را تا جایی که رنگ آنها قهوه ای-طلایی شود در آن سرخ کنید (حدود 3 الی 5 دقیقه برای هر طرف).  استیک سرخ شده را روی یک برگه یا حوله کاغذی برای روغن زدایی قرار دهید. کره آب شده را از ظرف خارج کنید. بگذارید مقدار کمی از کره باقی بماند. (حدود 4/1 فنجان)

ظرف که در آن کمی کره وجود دارد را به حرارت متوسط رو به کم برسانید. آرد باقی مانده را به آن اضافه کنید. شیر را اضافه کرده و هم بزنید، حرارت را به میزان متوسط افزایش دهید، مایه سوخاری را به بجوش بیاورید، تا زمانی که ضخیم شود (حدود 6 الی 7 دقیقه) طبخ را ادامه دهید. نمک و فلفل را به عنوان ادویه اضافه کنید.

 

استیک برای سرو شدن آماده است.

 

منبع : beryooni.com


آموزش استیک پزی,پخت استیک,پخت استیک سوخاری,درست کردن استیک سوخاری,آموزش استیک سوخاری,طرز تهیه استیک سوخاری,طرز پخت استیک سوخاری,استیک خوشمزه,درست کردن استیک

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
در این سایت ما سعی کرده ایم به روزترین و بهترین آموزش ها را برای شما عزیزان فراهم کنیم.در صورتی که هر یک از آموزش هایی که در سایت قرار داده شده است را دارید و میخواهید در همین سایت قرار گیرد با آی دی تلگرامی @meshkinclub تماس بگیرید و مطالب خود را به این آی دی ارسال کنید تا در سایت قرار گیرد.
اطلاعات کاربری
آمار سایت
  • کل مطالب : 3439
  • کل نظرات : 599
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 5272
  • آی پی امروز : 461
  • آی پی دیروز : 1430
  • بازدید امروز : 581
  • باردید دیروز : 1,676
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 2,257
  • بازدید ماه : 4,019
  • بازدید سال : 328,802
  • بازدید کلی : 20,826,606