آموزش پخت ماهی قزل الای رژیمی
مجموع :آموزش آشپزي

مواد لازم
ماهی قزل آلا
|
1عدد (به تعداد نفرات)
|
گوجه فرنگی حلقه شده
|
2 عدد
|
لیمو ترش تازه حلقه شده
|
1 عدد
|
نمک
|
به مقدار لازم
|
پودر زنجبیل |
به مقدار لازم |
سیر و شوید تازه |
به مقدار لازم |
طرز تهیه
بهترین روش برای طبخ ماهی قزل آلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن ، کمی سیر تازه بمالید ، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده ، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند .
بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال در آورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن (حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون) روی آن بمالید.
روی کاغذ آلومینیوم چند حلقه گوجه فرنگی بگذارید ، بعد چند حلقه لیمو ترش ، سپس ماهی را روی گوجه و لیمو ترش قرار دهید و بعد دوباره چند حلقه لیمو ترش و گوجه فرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میله های وسط با درجه حرارت 250- 220 درجه سانتیگراد قرار دهید ؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده می شود ، عصاره گوجه و لیمو ترش به خورد ماهی می رود که بسیار خوشمزه است .
نکته قابل توجه :
افراد با کلسترول بالا نباید پوست ماهی را استفاده کنند.
منبع:ashpazirani.wordpress.com
برچسب :
طرزتهیه ماهی قزل آلای رژیمی ,
آموزش پخت ماهی قزل الای رژیمی ,
طرزتهیه ماهی قزالای رژیمی ,
آموزش پخت ماهی قزل الای لاغری ,
طرزتهیه ماهی لاغری ,
آموزش پخت ماهی لاغری و رژیمی ,
آشپزي ,
آشپزباشي ,
آشپزي ايروني ,
آشپزي ايراني ,
سايت آشپزي ايروني ,
سايت آشپزي ايراني ,
آشپزي آسان ,
آموزش پخت انواع غذاهاي ايروني ,
آموزش پخت انواع غذاهاي ايراني ,
آموزش پخت انواع غذاهاي فرنگي ,
طرز تهیه ماهی قزل آلای رژیمی ,